Model Management Fresh Faces 2013 Grand Finals
Fotografia de passarel·la.

Les Fresh Faces 2013 Grand Finals a l'Hotel W Barcelona van ser un enorme èxit! Els nostres 30 finalistes van arribar a Barcelona des de més de 20 països amb l'objectiu de preparar la desfilada final i... van estar increïbles!! Els joves aspirants van assajar amb el coreògrafa Marie Ange Schmitt per guanyar confiança i millorar les seves habilitats a la passarel·la, ja que els models havien de desfilar en una pista d'aigua al ritme del ascendent DJ Davide Nicolucci!

La desfilada es va dividir en 3 parts: 'casual', alta costura i vestits de bany. Els tres 'looks' van ser narrats per la fantàstica presentadora Stephanie Figueira. A la primera sortida casual, models portaven Salsa Jeans i l'exclusiva samarreta 'fresh Faces' dissenyada per Campus Sportswear. A continuacióo els models van portar dissenys d'alta costura de ETXART&PANNO per a les noies i Florentino per als nois, tots amb l'estilisme de Laia Gómez.

Finalment, però no menys important, va arribar el moment dels vestits de bany! Les noies portaven bikinis a Magento&Amarilla, mentre que els nois portaven vestits de bany de Superdry. Els diferents 'looks' van ser potenciats amb fantàstics accessoris com ulleres de sol de Sunglass Hut, bosses de platja de Superdry, calçat d'Aldo i altres accessoris de Santa Casilda.

A mesura que l'espectacle arribava al final, el jurat de Fresh Faces 2013 es va reunir en una llarga deliberació ja que la decisió de seleccionar els guanyadors va ser un dels més difícils en la història de la competició. Però la decisió va ser presa! I els guanyadors de Fresh Faces 2013, van ser... Bogdan (MRA Models - Romania) i Fan (ESEE Models - China) !!

www.modelmanagement.com