Model Management Fresh Faces Grand Finals

Les Fresh Faces Grand Finals a l’Hotel W Barcelona van ser un enorme èxit! Els nostres 30 finalistes van arribar a Barcelona des de més de 20 països amb l’objectiu de preparar el final de la prova i … van ser increïbles !! Els joves aspirants ensayaron amb la coreògrafa Marie Ange Schmitt per guanyar confiança i millorar les seves habilitats en la passarel·la, ja que els models havien de desfilar en una pista d’aigua al ritme de l’ascendent DJ Davide Nicolucci!

La desfilada es va dividir en 3 parts: ‘casual’, alta costura i vestits de bany. Els tres looks van ser narrats per la fantàstica presentadora Stephanie Figueira. En la primera sortida casual, els models portaven Salsa Jeans i l’exclusiva camiseta ‘Fresh Faces’ dissenyada per a Sportswear Campus. A continuació, els models van portar els dissenys d’alta costura d’ETXART i PANNO per a les noies i Florentino per als nois, tots amb el estilisme de Laia Gómez.

Finalment, però no menys important, va arribar el moment dels vestits de bany! Les noies portaven bikinis a Magento i Amarilla, mentre que els nois portaven vestits de bany de Superdry. Els diferents looks van ser potenciats amb fantàstics accessoris com a ulleres de sol de Sunglass Hut, bosses de platja de Superdry, calçat d’Aldo i altres accessoris de Santa Casilda.

A mesura que l’espectacle arribava al final, el jurat de Fresh Faces 2013 es va reunir en una llarga deliberació ja que la decisió de seleccionar els guanyadors va ser un dels més difícils en la història de la competició. Però la decisió va ser presa! I els guanyadors de Fresh Faces 2013, van ser … Bogdan (MRA Models – Romania) i Fan (ESEE Models – Xina)!