Exposició fotogràfica «99 dies. Crònica de la Covid-19 a Calella»

Aquesta exposició fotogràfica relata el pols de la ciutat de Calella durant els 99 dies que va durar l’estat d’alarma decretat al nostre país entre els mesos de març i juny de 2020 a causa de la pandèmia a escala global provocada per la malaltia de l’Covid-19 .

No és només una exposició de carrers i places buides, sinó que s’interessa per totes aquelles persones que durant aquest terrible episodi es van mantenir a primera fila i que de forma professional o personal van aconseguir que entre tots superéssim aquest capítol històric: policia, personal sanitari, brigada municipal, comerciants d’articles de primera necessitat, repartidors, restauradors, mestres, i un llarg etcètera. També a les persones que es van quedar a casa tallant així les cadenes de transmissió, amb especial atenció a aquells col·lectius més vulnerables com la gent gran o els infants que van precisar d’una valentia extra a l’hora d’afrontar aquesta situació.

Perquè només es pot entendre com es pot superar un episodi d’aquesta magnitud si entenem com la suma de petits, mitjans i enormes esforços ha estat clau perquè la vida tornés a bategar.