Sóc Joan Maria Arenaza, fotògraf professional.

Disposar de fotografies d’alta qualitat és fonamental per mostrar als teus clients tot el que la teva empresa els pot aportar. Ja sigui per mostrar els teus productes, crear imatge de marca, o realitzar una campanya publicitària amb fotografies d’impacte.

Amb més de 20 anys d’experiència en el terreny de la fotografia comercial professional puc ajudar-te a aconseguir aquestes fotografies que potenciaran la teva empresa: moda, publicitat, fotografia corporativa i industrial, fotografia de producte, imatges de gastronomia i interiors per a restaurants i hotels, …

Pot tractar-se de fotografies producte per comerç electrònic, per a continguts web o per a una campanya tradicional per crear materials impresos, explica’m què necessites i et garanteixo l’elaboració d’un projecte fet a mida.

Em trobo a Calella, a la zona de Maresme (Barcelona), però sigui on sigui el teu negoci, consulta’m sense compromís. ¿Parlem?

info@jmarenaza.com
tel /whatts 679 200 176

Clients:

Generalitat de Catalunya, Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme, Ajuntament de Calella, Ajuntament de Pineda de Mar, Ajuntament de Santa Susanna, Ajuntament del Masnou, Ajuntament de Cabrera de Mar,  Associació Catalana de Municipis, Hotel Sant Jordi Thalasso & Spa 5*, Hotel Riviera, Centre Mèdic Creu Groga, Espai Gironès, Agbar-Aigües de Barcelona, F. C. Barcelona-Agrupació Barça Jugadors, Obra Social Caja Madrid, Avepoint, Olis Millàs, Model Management, Oxygene, Ibici España, Pettrus Man, Elga Secrets, Grey & Trace, Dominica Sánchez, BEL Advocats, La Vanguardia, El Punt Avui, Ràdio Marina, Arte Fotográfico, La Fotografía Actual, Maxi Tuning, Hair Styles Magazine, Intima France,…