Campaña «Calella, moments de felicitat»

Realització de fotografies de la Ciutat de Calella per la nova web de destinació turística www.calellabarcelona.com i altres materials de promoció sota el títol “Calella, moments de felicitat”.
“Calella, moments de felicitat” és la marca de destinació turística de la Calella, materialitzada, entre altres materials, en un pòster que mostra una imatge del Far de Calella. Aquesta campanya ha estat traduïda a diferents idiomes i ha representat a la Ciutat a diverses fires especialitzades com Fitur (Madrid), ITB (Berlín), RDA (Colònia) World Travel Market (Londres) o al MITT de Moscou entre d’altres.
D’altra banda, la nova pàgina web suposa un replantejament de l’estratègia de màrqueting en comunicació turística, on es vol fer valer actius de la ciutat 365 dies l’any. Amb un estil gràfic net, sobri i minimalista, s’ha donat molt èmfasi a les fotografies que pretenen il·lustrar el moments de felicitat que es poden viure a la nostra ciutat. Es vol seduir i inspirar al visitant potencial perquè quedi enamorat de Calella, una ciutat viva, plena de contrastos, intensa i dinàmica però alhora amb moments de calma i relaxació.